Deel 6

De Posse Deel 6

Het idee voor de Posse deel 6 is in 2015 ontstaan toen Jerome XL in de studio zat met Def-P en de beruchte reeks ter sprake kwam. Door dit gesprek heeft Jerome XL de stoute schoenen aangetrokken en heeft zodoende de toestemming verworven om deel 6 te mogen produceren. Zowel DJAX als Def-P waren aan boord, en het plan kon dus omgezet worden naar realiteit. In het begin van 2016 werd er dan ook een webdomein vastgelegd en werd er langzaam begonnen met het aanschrijven van artiesten, collega's en andere bekende verdachten. Na de nodige positieve respons is de score opgemaakt en is er daadwerkelijk begonnen met een planning voor het project.

Een project met een berg gerenomeerde namen opzetten is natuurlijk geen eenvoudige klus, en dus werd Man-O-Green erbij gehaald om de nodige zaken in goede banen te leiden. Dit bleek een gouden zet, en na Menno's bemoeienis kwam de vaart er dan ook goed in en begon het project vastere vormen aan te nemen. Zodoende zijn de heads en crews verzameld en kijken we inmiddels uit naar het moment dat de eerste exemplaren van de band komen rollen. 

Het is dus officieel, De Posse is terug met een zesde deel en zal in de zomer van 2019 zoveel mogelijk podia aandoen met de rondtrekkende Posse karavaan. Groepen en artiesten als O.K. Def-P, De Onderhonden, Raymzter, Blijf Rauw, en vele anderen zullen hun opwachting maken om nog een keer de tenten op de harde ouderwetste manier af te breken. Dus nog 1x de eerste generatie helden op 1 podium, nog 1x de DJAX familie die het ondergrondse netwerk leidt en naar betere Nederhop brengt!

Hou deze website in de gaten voor data, pre-orders, en allerhande andere informatie over de Posse Deel 6. Verspreid het woord, val je lokale podium lastig met de wens om de posse ook naar jouw stad toe te halen. 

Laten we nog 1x een dope tour neerzetten met de originatorz en fans van het eerste uur! HARDCORE LEEFT!